VABALOG

And so it begins…

Ma olen aktiivselt bloge praeguseks hetkeks lugenud rohkem kui 4 aastat, neist viimased 2 aga eriti aktiivselt ja üha kasva huviga. Kuskil veebruaris tuli mõte ka ise blogimist proovida ja esimesed katsetused olid piisavalt julgustavad, et enda augustikuu USAs käiku blogida. Kuna ma jäin tulemusega üpris rahule tekkis mõte natuke püsivam blog püsti panna ja siin ta siis nüüd on.

Sellele postitusele järgnevad veel kümme, mis on kirjutatud viimase paari kuu jooksul. Nagu näha pole blogimine olnud just eriti viljakas, kuid samas proovin edaspidi vähemalt kolm postitust nädalas teha ja kui tagasiside on piisavalt motiveeriv, siis ehk isegi iga päev. Kuna eesti keelse blogi loetavus ei saa just eriti kõrge olla, siis jääb see lehekülg paljuski minus huvi äratanud teemade ja artiklite kogumiks.

Kommentaare ei ole aga põhjust karta ning ma loodan väga, et vastuargumendid või teemaarendused ei jää lugeja enda teada. Olen proovinud natuke määratleda seda, millest selles blogis juttu tuleb, kuid ei tasu unustada, et maailmas on kindlad ainult kaks asja ja see blog ei ole üks nendest.

Kuna esimesed postitused on tehtud mitu kuud tagasi, siis on nad praeguseks liikunud arhiivi ja neid tasub seal otsida.

Proovin lausrumalusi siin välja mitte käia, kuid ei saa garanteerida, et suudan sellest enda piiratud teadmiste juures hoiduda ja olen alati tänulik neile, kes leiavad aega minu tähelepanu nendele puudustele pöörata.

Aga muidu head lugemist!


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga