VABALOG

Plahvatused Londoni metroos

Londonis on plahvatanud esialgsetel andmetel kuni 6 pommi, neist esimesed 5 metroos ja viimane bussis, Eesti aja järgi kuskil kella 12 paiku. Esialgu on kinnitatud andmete kohaselt 2 hukkunut ja enam kui 90 kannatanut, kellest paljude vigastused on ulatuslikud (puuduvad jäsemed).

Metroo on suletud ja bussiliiklus tugevalt häiritud.

Tony Blair on sõna võtnud ja kutsus pressikonverentsil juhtunut terrorismiks. Blair lubas ka lahkuda G8 kohtumiselt, suunduda Londonisse olukorrast ülevaadet saama.

Londonist blogib Europhobia ja Tim Worstall’il on hulgaliselt viiteid.

14.26 – Börsiindeks FTSE on pärast plahvatust langenud peaaegu 3%

16.21 – Al Qaeda fanaatikud näivad olevat pommide taga. USA Today vahendab:

“Rejoice, Islamic nation. Rejoice, Arab world. The time has come for vengeance against the Zionist crusader government of Britain in response to the massacres Britain committed in Iraq and Afghanistan,” read the statement, a photograph of which was displayed on Der Spiegel’s Web site.

“The heroic mujahedeen carried out a blessed attack in London, and now Britain is burning with fear and terror, from north to south, east to west,” it said.

Haiged inimesed. Soovin neile kõik halba ja halvemat!

17.43 – Londoni politsei pressikonverentsil selgus, et esialgne hukunute arv ulatub juba 33-le saljuures on osades metroopeatustes veel lisaks hukkunuid.

Developing….


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga