VABALOG

Nädala vaimukaim mõte nõmedusega võitlemiseks

Kui mul on Keila linnas pood, siis ma võin alkoholi müüa ka peale 20:00.

Oma Keilas asuvast poest võin ma ju kaupa ka tellimuse peale koju viia.

Keegi ei saa mul keelata võtta parema kliendisuhte huvides äririski ja asuda kaubaga teele juba enne kui tellimus esitatud (näiteks pitsamüügikohad võiksid kärutäie pitsadega kogu aeg teel olla, niiet kui mina tellimuse esitan on pitsa juba sõidus).

Ma võin ju tellitud kaubad inimesele viia suvalisse kohta, kuhu inimene selle tellib.

Minu arvates täitsa tore mõte. Ainus probleem on tõenäoliselt sularahaga arveldamine, mis sisuliselt teeb müügikohaks kauba üleandmise koha, kuid kindlasti on ka sellele probleemile lahendus olemas.

Arendaks õige mõtet edasi.

Kindlasti on vähegi elektroonilisemat kassasüsteemi kasutavatel poodidel andmebaas jookidest, mis õhtuti on kõige populaarsemad ja sealt võiks teha valiku – mõned veinid, mõned õlled, mõned kangemad joogid – mis saaks varakult teele asunud autole laadida.

Nimekirja võiks aga veebi üles panna ja võib-olla isegi visiitkaardil ära trükkida, et kliendil edaspidi lihtsam oleks ja miks mitte teha ka flaiereid. Loomulikult ei lahenda see tasumise küsimust.

Üks variant tasumiseks on kasutada internetipanga võimalusi, kuid teine ja võib-olla mugavam variant on saata SMS mõnele numbrile. Näiteks 19001 on veini jaoks ja 19002 on õlle jaoks ja sõnumi sisuks saad märkida täpsustuse koos enda aadressi või asukohaga. Tehingu asukohta on sisuliselt võimatu määrata.

Voila.

Eelneva mõttekäigu torpedeerimine on igati oodatud kommentaarides.


Categorised as: Määratlemata


3 kommentaari

  1. aabram ütleb:

    Soovijad teevad igakuise püsimakse ja iga kuu lõpus arveldatakse siis vastavalt tarbimisele vajalik summa juurde või maha. Lihtne.

  2. paul ütleb:

    Palju oleneb juurdehindluse protsendist!
    Kui protsent on väike ja hind ostjale soodus, siis pange mind tellijate nimekirja!
    Mulle sobib kauba koju toimetamine ka enne kella 20.00

  3. Marek ütleb:

    taksoviinasüsteem ei erine Sinu poolt välja pakutud asjast. ja töötab muide hästi, vähemalt siin, lõunaosariikides. bdw, pooldan alkoregulatsiooni ja seda väga lihtsal põhjusel. vabadus eeldab vastutamist ja tarka tarbimist, aga sellega seoses pole mul erilisi illusioone oma kalliste kaasmaalaste põhimassi puhul.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga