VABALOG

Tuhanded Charlie Rose’i intervjuud

Üks suur ja ümmargune laud, mustaks värvitud stuudio ja kaks (vahel rohkem) tooli. Ühel toolil Charlie Rose kui küsija, teiselt aga külaline kui vastaja. Järgneb umbes tunnine (vahel poole tunnine) vestlus, mis enamasti huvitav, valgustav ja siiralt rõõmsameelne.

Tänaseks on Charlie intervjuusid teinud enam kui 17 aastat ja valdav enamus nendest sadadest (kui mitte tuhandetest…wikipedia ütleb, et enam kui 4000) vestlustest on saadaval täiesti tasuta tema kodulehelt. Mul on raske ette kujutada inimest, kes ei leiaks Charlie Rose’i vestluste seast ühtegi, mis talle huvi ei paku. Valik on lihtsalt sedavõrd lai. 

Charlie on enda saate tegemise filosoofia aga kokkuvõtnud ühes kenas ja elegantses lauses, mis on ehk piisav kinnitus vestluste kvaliteedist:

I believe that there is a place in the spectrum of television for a really good conversation, if it is informed, spirited, soulful.

Mõnusalt silmaringi laiendav ajaviite ja meelelahutuse allikas vihmasteks sügisõhtuteks.


Categorised as: ...


One Comment

  1. PaulV ütleb:

    Ma kohe siis proovisin ja sisestasin otsingusse “Carlin”.

    Vastuseks sain väga hea intervjuu George Carlin’iga.

    Kõigile intelligentse komöödia sõpradele soovitan selle mehega tuttavaks saada. Kuigi tihti kasutab ta ebatsensuurseid sõnu teeb ta seda intelligentselt (mitte ilmtingimata maitsekalt). Youtube on Carlinit täis. Üks hea kanal seal on http://www.youtube.com/profile_play_list?user=DiavoloDiAno Veel paar nädalat tagasi oli seal ka Carlini HBO erisaated, nüüdseks on need sellelt kanalilt maha võetud. Samas on üleval veel heliplaadid/audioraamatud kus Carlini enamus materjali olemas.

    Minule endale meeldib enam 70-date Carlin, 80-datel oli ta natuke tuhm, samas 90datel läks ta tervamaks ja 00’datel hakkas asju nende õigete nimedega nimetama mis muidugi enamusele inimestele vastuvõetav pole 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga