VABALOG

Lugemist väärivaid postitusi blogosfäärist

Artikkel ei ole kõige A & O. Vahel on isegi keskmise pikkusega blogipostitused piisavalt huvitavad, et eraldi väljatoomist väärida.

  • Bryan Caplan kirjutas toimiva tervishoiusüsteemi võimalustest vaba turumajanduse tingimustes päris huvitava ja argumenteeritud posituse, kus hulgaliselt viiteid algmaterjalile.
  • Lila Ghobady kirjutas Iraanis toimuva võimuvõitluse tagataustast sealjuures tuletades meelde, et praegune Mousavi keskne opositsioon kasutab lihtsalt rahva protestiindu enda poliitilistes huvides ja isegi nende võidu tunnistamisel Iraanis eriti midagi ei muutuks.
  • Laura McKenna kirjutas enda blogi 6-aastaseks saamise puhul muutustest, mis selle aja jooksul on blogosfääris aset leidnud ja kuidas praegune olukord erineb varasemast. Muide, Vabalog saab mõne kuu pärast 5-aastaseks.
  • Jeffrey Phillips kirjutas hiljutisest vestlusest Innocentive’i (auhindade põhjust arendusega tegelev organisatsioon) juhiga, kes avas natuke organisatsiooni edu tausta ja tulevikuplaane.
  • Benito Arruñada on kriitiliselt kirjutanud Maailmapanga “Doing Business” ettevõtluskeskkonna uuringutest lausa kahes (1 ja 2) postituses peatudes eelkõige poliitilisel survel, mis taolise indeksite koostamisega kaasneb ja selle surve tagajärgedele.

Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga