VABALOG

Natuke visuaalsemalt tormisel nädalavahetusel

Pikemat aega pole visuaalsemalt ahvatlevat postitust olnud, kuid seda viga annab parandada.

p17_24563813
Pakistani sõjaväelased päästavad inimesi uputuse jalust
Allikas: Boston Globe – The Big Picture

Boston Globe on juba mõnda aega enda veebis kajastanud viimaste päevade jooksul oluliseks kujunenud uudiseid fotodes. The Big Picutre pakub mõnikümmend kvaliteetset fotot uudise kohta, mis võimaldab saada parema ülevaate just erinevate sündmustest ulatusest, mis sõnades väljendatuna ei kipu adekvaatset ettekujutust looma.

*   *   *

valentines_color_icon
Sõbrapäeva uus logo neile, kes pole viimaste arengutega kursis 🙂
Allikas:
Brand New

Veebruaris jäi silma üks humoorikas katsetus sõbrapäeva omanäolisemaks kujundada, kuid ühel või teisel põhjusel jäi sellele katsetusele varem viitamata. Kogu loovprotsess on kenasti sammude kaupa lahti seletatud ja kogu ettevõtmisele lähenetakse kui brändimisstrateegiale koos visuaalsete muudatustega. Kentsakas, kuid lõbus.

*   *   *

save_earth_lg
“This electron microscope photograph catches self-assembling polymers in action,
but it could also represent people’s cooperative efforts to save the Earth,
says materials scientist Joanna Aizenberg of Harvard University”
Allikas:
National Sceince Foundation

USA National Science Foundation on juba mõnda aega mõistnud, et inimestele läheb teadus palju rohkem korda kui neil on ka midagi visuaalset, mille järgi orienteeruda. Koos ajakirjaga Science üritataks igal aastal parimatest fotodest ja visuaalidest leida auhinna väärilised, keda teistele ühel või teisel põhjusel eeskujuks tõsta.

*   *   *

architecture-03

Todd Eberle’i foto termaalidest, Valsis, Shveitsis.
Allikas: Vanity Fair
Vanity Fair palus 52 eksperdil valida 5 arhitektuuriliselt kõige olulisemat ehitist, mis valminud pärast 1980ndat aastat. Kokku pakuti 132 erinevat ehitist, millest Vanity Fair toob välja 21 kõige populaarsemat.

Todd Eberle’i foto termaalidest, Valsis, Shveitsis.
Allikas: Vanity Fair

Vanity Fair palus 52 eksperdil valida 5 arhitektuuriliselt kõige olulisemat ehitist, mis valminud pärast 1980ndat aastat. Kokku pakuti 132 erinevat ehitist, millest Vanity Fair toob välja 21 kõige populaarsemat. Osade hoonete võlu ja olulisus jäid minu jaoks kaugeks, kuid eks inimeste maitsed ole erinevad.


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga