VABALOG

Puhas. Kuld.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8yL5bvGzHfE&feature=player_embedded[/youtube]

Ma tunneks ennast märksa paremini, kui see väike huumoripala poleks nii lähedal tõele.


Categorised as: ...


One Comment

  1. Kristjan V. ütleb:

    Ameerikat vallutanud Obama-hullus on tõesti jube. Obama valimiskampaania oli algusest peale parimate reklaamifirmadega koostöös tehtud ja ühiselt mõeldi välja võimsad loosungid nagu “Yes we can”, mis sarnaselt pop-lauludele inimestele lihtsalt meelde jäävad. Veel lubati igasuguseid muudatusi, kuid paraku on Barack Obama selles osas üpris palju pettumust valmistanud. Üpris mitu tema valitsuskabineti liiget on pärit Bushi või Clintoni administratsioonist. Eriti suure vea tegi uus president aga siis, kui ta nimetas Rahandusministri kohale Timothy Geithneri, kes on otseselt praeguse krediidikriisi eest vastutav (ja sellest tulenevalt ka majanduslanguse üks süüdlasi) – ta oli nimelt New Yorgi Föderaalreservi juht ning tema vastutusalade hulka kuulus ka New Yorgi (loe:Wall Streeti) pankadel silma peal hoidmine. Inimesed teevad vigasid ja hr. Geithneri peale ei saa kogu süüd veeratada, kuid mis paneb hämmastama on see, et Obama pani rahandusministriks (kes peab nüüd majandust ja finantsturge elavdama) inimese, kes ei teinud praeguse kriisi ära hoidmiseks mitte midagi. Ettevõtluses visatakse sellised inimesed tänavale!
    Kusjuures, naasesin eelmisel nädalal just New Yorgi reisilt ning külastasin ka mitmeid raamatupoode. Kõige suuremat imestust tekitas see, et ka kirjastused on Obama-hullusega kaasa läinud, ja mitte mõni üksik, kokku oli Barack Obama ja Michelle Obama pildiga raamatuid ilusti üle 20.

    Lõpetuseks mainin veel, et olin valimiste eel Obama poolt ning toetan siiani teda presidendina. Tal on head ideed, ta on sobilik inimene, kuid see ei tähenda, et ma nõustuks kõigi tema otsustega. Ei julge mõeldagi, mis toimuks Ameerikas McCaini ja Palini valitsuse all.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga