VABALOG

Netflixi auhind võidetud!

Ma olen pea igapäevaselt jälginud Netflixi auhinna edenemist ja veel eile õhtul oli parim tulemus 9.80% . Täna on aga selgunud, et neli tipp võistkonda on ühendanud jõud ja saavutanud võidu tulemusega 10.05%. Järgneb 30-päeva pikkune periood, mille jooksul on võimalik teistel esitada parem tulemus ja võidukal meeskonnal enda tulemust parandada.

Kindlasti hakkavad peatselt ilmuma ka pikemad artiklid (kindlasti saab huvitav olema võiduka meeskonna loomise lugu), millega seoses on põhjust selle harukordse eksperimendi juurde tagasi tulla, kuid sellega näib auhinna saaga jõudvat õnneliku lõpuni. Teema on Vabalogis  kajastamist leidnud juba 2006. aasta oktoobrist kui auhind välja kuulutati. Otsingumootor annab 8 tulemust, mis on suuremal või vähemal määral Netflixiga seotud.


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga