VABALOG

Milliseid blogisid ma loen…

Mõned päevad tagasi küsis Toivo ühes postituses (mis on haihtunud), milliseid blogisid inimesed loevad.

Mina loen enam kui sadat blogi RSS’i vahendusel ja seda vaatamata ülemineku raskustele, millest sai kirjutatud peaaegu kaks aastat tagasi. Täna ei kujuta enda elu ilma RSS’ita hästi ettegi, kuid kindlasti ei jälgiks ma enam kui sadat blogi.

Keda huvitab täpsemalt, mida loen võib tõmmata minu opml faili (“save target as…”), kus sees nende blogide feedid, mida NetNewsWire’i vahendusel loen. Sellele lisanduvad veel mõned, mis on ühel või teisel põhjusel välja jäänud. Näiteks EU Referendum, Punane Hanrahan, Meie mees Milaanos – viimased kaks pigem küll selleks, et olla kursis sellega, mida peetakse hetkel oluliseks kohaliku blogosfääri vasakul tiival kirjutamist väärivaks.

Siit samast kõrvalt (paremalt) veerust on võimalik leida veel mõned blogid.

Loen seda, mis tundub oluline. Vähem niisama heietamist, kus inimesed lihtsalt arvavad midagi.

Hetkel on NetNewsWire’is 132 lugemata postitust (jälle!) ja üle neljakümne artikli või postitusega akna, millest võiks kirjutada vähemalt ühe blogipostituse. Samas ma pean kahte blogi, seega parimal juhul saaks ühte blogisse umbes 20 postitust.


Categorised as: Määratlemata


4 kommentaari

  1. Elver ütleb:

    Woohoo! Jüri loeb mind! 😀

  2. Kertu ütleb:

    Jüri loeb, Jüri kirjutab ja selle eest saab veel pappi ka.( vaadake postituste kellaaegasid) On alles väärt töökoht. Tahaks endale ka sellist.

  3. Jüri Saar ütleb:

    Kertu: kui ainult see oleks nii lihtne.

    Vabalogi postitused on tööpäevadel sageli kirjutatud mitu päeva ette (praegu on varuks näiteks 3 postitust) – töö juures läheb neile lihtsalt avaldamisega kooskõlas olev kuupäev ja kellaaeg juurde. Kui mõni nädal ei taha tööpäevadel Vabalogi postitused ilmuda, siis sageli on põhjuseks see, et aega pole. Need 40 akent on/olid samuti lahti sellepärast, et postitusi kirjutada.

    blog@inkubaator on aga tõesti tööajal kirjutatud ja selle eest saan ma sisuliselt ka palka. Samas võib ka sealt leida, et osad postitused on kirjutatud väljaspool tööaega.

    Samas kui tööülesanded tehtud, siis loomulikult ma loen, kuid mida ma loen – majandust ja ettevõtlust, uurimusi ja poliitikat.

  4. Toivo ütleb:

    ma sõnastasin küsimuse ümber?

    http://www.rohi.ee/ellakvere/?p=1269

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga