VABALOG

Kuidas osalise postitusega RSS’ist täispostitusega RSS saada

Mitmed huvitavad blogid väljastavad ainult osalist RSS’i, mis tähendab, et kui postituse algus huvitab, siis tuleb terve postituse lugemiseks ikkagi blogini välja minna.

Mõned päevad tagasi leidsin tänu Megan’ile rakenduse, kus poolikuid postitusi pakkuv RSS aadress tuleb sisestada lahtrisse ja voila – sulle antakse vastu täispostitustega RSS’i aadress. Ma olen mõne blogiga seda proovinud ja päris edukalt.

Soovitan!

Kui keegi teab paremat lahendust, siis palun andke sellest kommentaarides teada.


Categorised as: Määratlemata


3 kommentaari

  1. BC ütleb:

    sina kui bloggeri kasutaja peaksid teadma, et on olemas ka palju lihtsam versioon:

    blogger.com -> logi sisse -> Settings -> Site Feed -> Allow Blog Feeds -> Full!

    ja voila!

    Select Full to syndicate the full content of your post. Select Short if you only wish to syndicate the first paragraph, or approximately 255 characters, whichever is shorter. This setting will be applied to each type of feed (Post, comment and per-post comment feed).

  2. Jüri Saar ütleb:

    Ma pidasin ikkagi silmas seda, et kui kellegi teise blogi väljastab poolikut RSS’i ja sa ise tahad tervetpostitust enda feedreadersi lugeda, siis üks võimalus on fulltextrss.

    Ma olen näiteks ise osadel blogijatel palunud RSSi terved postitused lasta, kuid ühel juhul ei tahetud seda reklaami pärast teha ja teisel juhul väideti, et nemad ei saa midagi teha…et süsteem on selline ja kõik.

    Fulltextrss oli mõlemal juhul minule sobiv lahendus. See, kuidas ma Vabalogi sätteid muudan tõenäoliselt teisi blogisid ikkagi ei mõjuta.

  3. Toivo ütleb:

    sellega võib samuti katsetada

    http://www.dapper.net/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga