VABALOG

Best of Vabalog?

Ma tean, et Vabalogil on mitukümmend regulaarset lugejat, kes on Vabalogi juba pikemat aega jälginud ja nendele oleks mul üks palve.

Nimelt üritan kokku panna väikest valikut Vabalogi parematest, meeldejäävamatest või mõtlemapanevatest postitustest, kuid kuna autoril on endal sageli keeruline taolisi valikuid teha.Siinkohal lähebki mul kõigi lugejate abi vaja. Millised on sinu arvates olnud Vabalogi kõige meeldejäävamad või paremad postitused? Mis postitus tuleb Vabalogile mõeldes kõige esimesena meelde?

Varsti saab Vabalog 4-aastaseks ja sellega seoses teeks väikese retrospektiivi, kuhu lisaks lugejate eelistustele tooks juurde veel kõige rohkem loetud postitused ja minu enda lemmikud. Valik on laia, sest viimase nelja aastaga on kirjutatud 600 postituse ringis.

Olen ülimalt tänulik kõigile, kes leiavad aega ja võimalust kommentaarides enda valik välja tuua – vaja ei ole isegi konkreetse postituse nime/aadressi vaid piisab teemast koos mõne meelde jäänud detailiga. 


Categorised as: ...


4 kommentaari

  1. Andres ütleb:

    Viimasest ajast meenusid konkreetselt…
    Sotsid tahavad kadedusmaksu autodele täna, reisimisele homme
    Miinimumpalk ja selle tõstmine kui varjatud russofoobia
    …üldiselt aga kõikvõimalikud e-riigi teemad ning aina korduvad nimed: Hayek, Adam Smith jne. ka Zimbabwe.

  2. nikolai ütleb:

    Mulle on meeldinud igast viiteid huvitavale lugemisele.
    Aga samas on iga postitus olnud hea lugemine.
    Edu edaspidiseks!

  3. toivo ütleb:

    LINK HARVEST

    “This plugin will go through all of your posts and pages and compile a list of all external links. Then it will create a linkroll for you based on your actual linking activity. ”
    http://alexking.org/projects/wordpress

    CLEAN ARCHIVES

    “Clean Archives Reloaded generates a list of all of your posts, sorted by month. It’s enhanced with Javascript to allow collapsing and expanding of months.”
    http://wordpress.org/extend/plugins/clean-archives-reloaded/

  4. PaulV ütleb:

    Kõik majandus- ja poliitikateemad on huvitavad olnud aga meelde on tihti jäänud just viited huvitavatele lugemistele ja konkreetselt tuleb meelde viide damninteresting loole tuumaplahvatuste pildistamisest.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga