VABALOG

Huvitavad, kuid kas ka kasulikud?

Mis juhtub kui arvutid on piisavalt võimsad ja kellelgi tuleb pähe mõte, et mailiprogramm ei pea olema igav tekstiridade kogum vaid hoopis virtuaalne lennujaam. Kohmakas ja tõenäoliselt paljuski ebapraktiline, kuid iseenesest täitsa lahe.

* * *

Väga lahe mudellennuk, millele on paigaldatud kaamera, mis raadioteel ühendatud VR kiivriga, millele on aga paigaldatud güroskoop ja mis võimaldab pead liigutades lennukis asuvat kaamerat liigutada. Tulemus: vaadake ise. Huvitav palju selline asjandus maksta võiks?

* * *

Mitte just iga päeva ei kohta uusi muusikalisi instrumente – eriti veel sedavõrd veidraid nagu seda on Thummer. Samas näeb see piisavalt lahe välja, et miks mitte ka ise seda proovida…võiks päris huvitav ja muusikaline kogemus olla. YouTube’i videod on kindlasti abiks.

* * *

Vahel paneb ikka mõni toode ikka kohe päris tõsiselt mõtlema sellele, et kes see kurat sellist absurdusust ostab. Ma pole juba mõnda aega ühegi taolise toote otsa sattunud, kuid Hawaii-Chairi reklaam tuletas meelde, et millestki olulisest pole ma ilmselgelt ilma jäänud.


Categorised as: Määratlemata


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga