VABALOG

500 postitust ja lõpuks ometi tilluke tunnustus!

Nii, ma olen praegu küll omadega väga rahul.

Minu tagasihoidlik magistritöö leidis mainimist Marginal Revolution’is Tyler Cowen’i poolt:

An interesting paper on prizes (though for some reason the settings don’t allow printing)

Tõsi, mainimine leidis aset postituses nimega Assorted Links, kuid ma julgen väita, et esimene eestlane, kes sellegi vähese on enda loomingule saavutanud.

Mis puutub printimisse, siis see sai omal ajal piiratud hoopis katsetuslikel eesmärkidel, et vaadata, kas “juhendaja” soovib tööd ka printida või näiteks üks hindajatest, kuid keegi seda teha ei soovinud või vähemalt mitte piisavalt palju, et minuga ühendust võtta. Eks pärast loomulikult selgus, et ega nad seda eriti põhjalikult ei lugenudki ja astusid mõnede enda kommentaaridega veits ämbrisse.

Keda huvitab, siis Lundist sain Master of Arts kraadi ja kui tegu oleks olnud traditsioonilisema programmiga sinna oleks otsa veel cum laude ka tulnud.

Ühtlasi on see Vabalogi viiesajas postitus, mis iseenesest ei olekski eriline näitaja, kui keskmiselt poleks ühe postituse pikkus umbes lehekülg.

Loodetavasti jagub lugejaid ja kommenteerijaid ka järgmise viiesaja postituse jaoks, sest ilma lugejate ja kommentaarideta oleksin juba ammu blogipidamisest loobunud. Aitäh teile kõigile.


Categorised as: Määratlemata


4 kommentaari

  1. Andres ütleb:

    Paras aeg vahekokkuvõtteks üks raamat kokku panna… Vabalog vol. I

  2. Toivo ütleb:

    fortumo blogi leidis mainimist mashable.com-is

    võite võrrelda, kellel suurem (külastatavus)

  3. Elver ütleb:

    Õnnitlused! 😀

    Kusjuures millegipärast oli see sinu töö link ainuke kolmest mida ma ei klikkinud kui postitust nägin. Ja nüüd saan siis teada, et tegu sinu loominguga.

  4. Paul ütleb:

    Nomaeitea, nüüd enam ei julgegi enam Sind kommenteerida…!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga