VABALOG

Rootsi sularaha puudusest, Sony kummipallidest ja parandustest

Rootsi probleemid sularahaga jätkuvad, samas kui ajalehed on hakanud rohkem tähelepanu pöörama röövide statistikale:

In the six years to 2004, more than 450 million kronor were stolen from security vehicles in Sweden. According to European figures, 224 security vehicles were robbed during that period. Only the United Kingdom, France and Poland, countries with far higher populations, experienced more attacks.

Sweden is also fourth if countries are ranked by the total amount stolen, according to Sydsvenskan. This, combined with the fact that Swedish police only catch the robbers in around half of the cases means that the industry is now demanding a series of measures from the authorities.

Ehk siis viimase kuue aasta jooksul on keskmiselt iga 9-10 päeva tagant röövitud mõni rahaauto keskmise saagiga natuke üle 2 miljoni Rootsi krooni. Mõni ime, et turvatöötajatel (ja kindlustusfirmadel) on röövimistest villand.

Kas keegi kujutab ette olukorda, kus Eestis toimuvad rahaautode röövimised iga kümne päeva tagant? Kord kuus? Iga paari kuu tagant?

. . .

Mis juhtub kui 250 000 kummipalli lastakse valla San Fransisco tänavatele? Sony uue LCD teleri BRAVIA reklaam like.no.other vastab sellele küsimusele. (via Finland for Thought)

. . .

Kuidas blogosfäär töötab ja miks ta on mõnikord tavameediast informatiivsem ehk väike “ego buust”!


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga