VABALOG

Lühifilm kiirusepiirangute problemaatilisusest

Maailma suurima tudengifilmi festivali Campus MovieFest raames tegid ühed tudengid 5 minutilise dokumentaalfilmi/komöödia sellest, mis juhtub kui kiirteel otsustaks järsku neli autot kiiruse piirangust kinni hoida – sõita 55 miili tunnis vastavalt piirangule mitte aga 70-75 miili tunnis nagu enamus autojuhte on harjunud.

Tulemus on etteaimatav, kuid siiski parajalt veider. Kena oleks loomulikult mõelda, et tegu on ainult USA probleemiga, kuid sarnase filmi saaks tõenäoliselt suuremate probleemideta filmida ka Tallinnas (näiteks Sõpruse puiesteel) või Tartu või Peterburi maanteel.

(via Austrian Economics, kus natuke de facto ja de jure reeglitest juttu)


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga