VABALOG

“Väike” on autode puhul suhteline termin

But while inventories are low, manufacturers cannot move quickly enough to increase production of popular small cars like the Toyota Corolla, Honda Civic and Ford Focus.

Ummm…ma mõtlesin miskipärast, et “väike” on Ford Ka või Fiesta või Fiat 500 või Smart aga Corolla, Civic ja Focus? Kas mitte ei ole need kõige tavalisemad pereautod? Iga juhul veel üks hea näide sellest, et mis ühe jaoks on suur on teise jaoks väike.

Artiklis tuleb juttu ka sellest, kuidas turumajandusele põhinevas riigis suudavad ühestki käsust ja seadusest palju paremaid tulemusi saavutada reaalsust kajastavad hinnad, mis suunavad individuaalseid tootjaid panustama sellele, mille järgi on nõudlus. Kui kliendid soovivad “väikeautot”, siis pannakse ka tootmisliinid vastavalt tööle ja seda ilma “kohanemis- või üleminekutoetusteta”.


Categorised as: ...


One Comment

  1. offf ütleb:

    Hmm, Honda Civic ja Toyota Corolla on justminelt väikesed pereautod. Säästuautod. Normaalsele perele: isa, ema, 3 last (ja optional koer) on sellest oi oi kui v2he. Kasv6i seet6ttu, et 5 ukselise kompakti tagaistmele 3 laste turvatooli k6rvuti _ei mahu!_

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga