VABALOG

Videoblogimist – ründavatest lõvidest kosmoloogia probleemideni

1. When Lions Attack hunters – mõni kord juhtub, et lähed jahile, kuid jahi käigus selgub, et hoopis sa ise oled jahitav. Kui seal mehi vähem oleks olnud, siis tõenäoliselt poleks lõvi rünnaku alla sattunud mees eluga pääsenud.

2. California forrest fires, august 2009 – lihtsalt lahe klip sellest, kuidas kauguses tossavad Kalifornia metsatulekahjud. Ei midagi shokeerivat ega hämmastavat, kuid hea meeldetuletus sellest, et inimesed on tillukesed ja loodusõnnetuste ees paljuski võimetud.

3. Across the USA and UK – milline võiks välja näha autosõit ühest USA otsast teise või rongisõit Londonist Glasgow’sse. Inimestele on igasuguseid hobisid ja nii on ühed enda sõidu USA ühest otsast teise surunud nelja ja poole minutilisesse klippi ja teised jälle enda rongisõidu läbi UK sarnasesse 5 minutilisesse klippi.

4. Johnny Walker walking adRobert Carlyle’i osalusega Johnny Walker’i brändireklaam. Enam kui 5 minutilise reklaami teeb huvitaks see, et tegu on ühe pika võttega, mis on pidevas liikumises ja vajab lisaks veel kuuldava ning nähtava vahelist koordineerimist.

5. Stormtroopers 9/11 – humoorikas lühifilm/sketsh sellest, kuidas Tähtede Sõja “kahuriliha” esimese filmi lõppu sündmusi ühes baaris mälestab.

6. Quantum to Cosmos – Kanadas lõppes hiljuti Quantum to Cosmos konverents, mille kõik sessioonid on kenasti salvestatud ja veebi pandud. Avasessioon kannab konverentsiga sama nime ja sellest võtsid osa 9 tipp-füüsikut, kes arutlesid selle üle, mis teoreetilise füüsika küsimused ei võimalda neil öösel rahulikult magada.

7. Open Road London (1927) – tänu Londoni filmiarhiivile on YouTube’i vahendusel võimalus vaadata ligi 10-minutilist värvilist tummfilmi, mis filmitud eelkõige Londoni vaatamisväärsuste ja eripära tutvustamiseks. Kuna tegu on praktiliselt dokumentaalfilmiga, siis võimaldab see saada haruldaselt mitmekülgse ettekujutuse elust Londonis 1920ndate lõpus.


Categorised as: ...


One Comment

  1. G.M :) ütleb:

    Ausalt öeldes on minul sellest lõvist kahju. Kui oled jahimees siis lase ühe lasuga maha, mitte ära haava looma ja aja teda paanikasse. Vaene lõvi sai kindlasti haavata ja kes teab kas paranes või mitte… Minu arust oleks võinud lõvi vähemasti tal pool käelaba ära hammustada, et nii saamatu jahimees on.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga