VABALOG

Kreeka vältimatud valikud

Someone needs to finance Greece’s budget deficit, and roll over their debt, for 3 or more years. Markets would undoubtedly be concerned by sharp output declines and ongoing strikes. The only solution would be for the EU and IMF to step up, and effectively guarantee three years of financing needs, or $150bn in total. That is seven times the whisper numbers that the European Union is currently considering providing to Greece.

Baseline Scenario pakub välja kolm valikut Kreekale koos kirjeldusega tagajärgedest. Kui isiklikud, riiklikud ja institutsionaalsed huvid ei haaku vaid on kohati lausa vastandlikud, siis miski või keegi peab järgi andma.


Categorised as: ...


One Comment

  1. […] Scenario tundus olevat üks esimesi, kes juba kuu alguses ennustas, et Brüsseli koridorides sosistatud summad olid tõenäoliselt kordades väiksemad sellest, mida tegeli…. Tänase seisuga tundub nende ennustus peaaegu konservatiivne. Eilses postituses lahati aga kõige […]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga