VABALOG

Kas Keskerakonna ja Rahvaliidu toetajad ka blogivad?

Järjekordse poliitilise tsirkusega on vist iga endast lugupidav blogija kirjutanud vähemalt ühe postituse (see on sii minu postitus 😛 ), kus nii Keskerakond kui Rahvaliit saavad enda poliitika ja huvigruppide esindamise eest nii et vähe ei ole.

Huvitav on aga see, et mulle pole silma hakanud ükski Keskerakonna ja Rahvaliidu seisukohti lahkava postitus. Kas Rahvaliidu ja Keskerakonna toetajate seas on üldse blogijaid? Peaks olema, kuid mida nemad praegu toimuvast arvavad? Kas Rahvaliidu ja Keskerakonna tegevus vastab nende huvidele ja kas praegu toimuv mõjutab oluliselt ka nende valikuid järgmistel valimistel?

Infopartisan on siiani kõige sisukamate postitustega silma jäänud, kuid mulle on jäänud mulje, et ta on pigem objektiivne mõtisklev vaatleja.

Seega, kas keegi Vabalogi lugejaskonnast teab mõnda blogivat Keskerakonna või Rahvaliidu pooldajat…või vähemalt kedagi, kes ei oleks pidevalt nii shokeeritud sellest, et võimuahned inimesed on poliitikas ja käituvad enne kõike enda huvidest lähtuvalt?


Categorised as: ...


5 kommentaari

  1. Janek ütleb:

    <troll>
    Vau, esimene kolmest “uut meediat” kasutada oskavast kesikust on leitud. Rasvaliidust pole seda ühte ka vist, sest neil ei jätku riigiriisumise kõrvalt aega 🙁
    </troll>

  2. OV ütleb:

    Massid kummardavad võitjaid. Blogija pole padu K-erakondlane vaid mõtiskleja. Osalt nõustun temaga. Hetkel on rahvas lõhestatud poooleks, mis pole Eesti riigile küll kasulik…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga