VABALOG

Phantom Menace’i tragikoomiline arvustus

Uus aasta algab uue hooga ka tööl, mis kahjuks tähendab, et pikemad kirjutised jäävad rohkem järgmisesse nädalasse. Seniks saab ennast lõbustada Phantom Menace’i videoarvustuse/analüüsiga, mis koosneb seitsmest ligi 10-minutilisest osast.

Terased tähelepanekud, lakooniliselt emotsioonitu esitus ja üpriski kummalised vahepalad ei tee sellest kindlasti kõigi jaoks vaatamisväärse, kuid kellel ulmefilmide vastu sügavam huvi saab kindlasti tänu YouTube’ile natuke rohkem kui tunni veeta pakase ja lume eest peidus mõnes soojas toas, kus helendab arvutiekraan.

Kui Phantom Menace’i arvustus läheb midagi korda, siis tasub kiigata ka sama kasutaja teiste ulmefilmide (eelkõige uuemad täispikad Star Trek’i filmid) sarnaseid arvustus-analüüse.


Categorised as: ...


One Comment

  1. alar ütleb:

    heh
    täna just vaatasin seda. tema teised starwarsi arvustused tasuvad ka vaatamisaja kenasti hea tundega ära.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga